HAVA MUHALEFETİNİN OLUMSUZLUKLARI KISA SÜREDE GİDERİLDİ

Üsküdar Belediyesi, İstanbul genelinde etkili olan sağanak yağış ve fırtınanın Üsküdar’da yol açtığı olumsuzlukları gidermek için aralıksız çalıştı.

Akşam saatlerinde İstanbul genelinde etkili olan yağış ve fırtına Üsküdar’da hayatı olumsuz etkiledi. Fırtınanın etkisiyle birçok ağaç yerinden söküldü, evlerin çatıları uçtu. Şiddetli dolu yağışı ev, iş yeri ve araba camlarının kırılmasına ve hasara yol açtı. Üsküdar Belediyesi ekipleri Üsküdar’ın birçok noktasında yaşanan olumsuzlukları gidermek için seferber oldu.

54 adet belediye hizmet aracı ve 275 belediye personeli,  ekipler halinde devrilen ağaçların toplanması, ağaç dalları ve molozların alınması, su basan evlerin temizlenmesi, yağmurdan etkilenen camii ve hastanelerin temizlenmesi, sokakların yıkanması, çöplerin toplanması, kanal açma, sokaklardan suların tahliye edilmesi gibi çalışmaları hızla yerine getirerek Üsküdarlıların mağduriyetini en aza indirmek için yoğun çaba sarf etti.

Yaşanan olumsuzluklar Üsküdar genelinde kısa sürede giderilirken ekiplerin yoğun çalışması gün boyunca devam etti.