HAREM’DEN HALEP’E İNSANİ YARDIM SEFERBERLİĞİ

Halep’teki acılara duyarsız kalmayan ve sosyal sorumluluk projelerinde daima ön planda olan Üsküdar Belediyesi, 300’den fazla STK’nın katılımıyla “Harem’den Halep’e İnsani Yardım Seferberliği” sloganıyla kampanya başlattı.

Hedef 100 TIR
30 Aralık 2016 Cuma gününe kadar sürdürülecek olan kampanya dâhilinde 100 tır insanî yardım malzemesinin toplanması hedeflenmektedir.
İnsani yardım seferberliği sonucunda toplanan yardımlar, 2 Ocak 2017 Pazartesi günü saat 14.00’de Harem’den törenle yola çıkacaktır.

Yardımlar Nasıl Toplanacak?
Vatandaşlar, yardımlarını Üsküdar Belediyesi’nin bilgi evlerine, kültür merkezlerine ya da Yavuztürk Mahallesindeki lojistik merkezine getirebilirler. Dileyen vatandaşlar Üsküdar Belediyesi’nin Süper Hizmet hattını (444 0 875) aramaları hâlinde yardımlar Üsküdar Belediyesi ekipleri tarafından da toplanabilecek.

Yardım Malzemeleri Nasıl Olmalı?
Toplanılacak yardım malzemelerinin yeni ve kullanılmamış olması gerekmektedir. Aynı zamanda yardım malzemelerinin kolilenmesi ve koli içeriğinin yazılmış olması gerekmektedir.

İhtiyaç Listesi:

·         Battaniye
·         Kışlık giyim (mont, kaban, bot vb.)
·         Konserve (Pişmiş)
·         Gıda kolisi