GERİ DÖNÜŞÜM’DE DEV HAMLE

Belediyemizin Selimiye'de Atık Yönetim Merkezi içinde yaptığı Geri Dönüşüm Tesisi büyük bir törenle açıldı.

Belediye personelimize ve misafirlerimize açık havada kurulan masalarda toplu yemek ikramıyla başlayan program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Daha sonra kürsüye çıkan Başkanımız burda çalışan personelimize teşekkür ederek bu tesisin Belediyemizin geri dönüşümdeki kararlılığının önemli bir göstergesi olduğunu belirtti ve bu tesis sayesinde her gün Şile'ye götürmek zorunda olduğumuz atıkların önemli bir kısmının artık burada işleneceğini söyledi.

Topluca tesise geçilerek görevli personel eşliğinde incelemelerde bulunulduktan sonra tesisin çalışma sisteminin uygulamalı olarak gösterilmesiyle tören sona erdi.