GENÇLERİN YOĞUN İLGİ GÖSTERDİĞİ 4. ÜSKÜDAR KİTAP FUARI SONA ERDİ

Dünya kadar kitabın yer aldığı 4. Üsküdar Kitap Fuarı’nın kapanış programı 18 Şubat Pazar günü gerçekleşti.

Kapanış programına İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Tomar, Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren, Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, Yazar Ahmet Turgut, Yazar Mehmet Ali Bulut, Filistinli Şair İbrahim Nasrallah ve Betül Zarifoğlu katıldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “10 Şubat Cumartesi günü kapıları açılan Kitap Fuarı’nın bugün son günündeyiz. Cenab-ı Allah’a bu dönem başlattığımız Kitap Fuarı, Sahaf Fuarı ve Antika Festivalimizin Üsküdar’da geleneksel bir hal alması için dua ediyorum. Üsküdar’ın önemli bir geleneği olsun istiyorum. İnşallah bu kitap fuarımızın 4’üncüsü 5’incisi değil, 25’inci 55’incisini de inşallah Üsküdar’ımızda gerçekleşir. Kitap Üsküdar'a çok yakışıyor. Her geçen sene üzerine katlayarak gidiyor. Şu anda 120 bin kişi kitap fuarımızı ziyaret etmiş durumda. Kadın, erkek, genç, yaşlı herkes geliyor buraya ve özellikle gençlerimizin akın ettiğini görmek ayrı bir mutluluk bizim için. 105 yayınevi, 250 yazarımızın imza günleri ile dolu dolu bir haftayı geride bıraktık," şeklinde konuştu.

Programın sonunda 4. Üsküdar Kitap Fuarı'nda bulunan belediye standında fotoğraf çeken ve bu fotoğrafları sosyal medya üzerinde paylaşan kullanıcılar arasından seçilen ilk 3 kişiye hediye takdiminde bulunuldu.