GEMLİK’TE TARİHLE İÇİÇE TATİL


​Üsküdarlı Gençler, Gemlik Karacaali’de düzenlenen ‘Gençlik Kampı’nda mavi ve yeşilin tadını çıkarırken, kadim tarihimize yolculuk yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Üsküdar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Çamlıca Gençlik ve Yaşam Merkezi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenmiş olduğu kampta, gençler sportif aktivitelerden kültür gezilerine, grup etkinliklerinden sahil söyleşilerine kadar dolu dolu bir tatil yaptı.

Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk başkentlerinden olan Bursa’nın tabii güzellikleri yanında milli manevi değerlerini ziyaret ederek yetkililerden geniş bilgiler alan Üsküdarlı gençler, yapılan kültür emperyalizmine karşı tarihi bilinçlerini artırarak değerlerine sahip çıktılar.

Bunun yanında grup liderliği öncülüğünde yapılan çeşitli etkinliklerde de görev alan gençler,  bireysel özgüvenlerini artırmanın yanında psiko-sosyal gelişimlerini de zenginleştirmiş oldu.

Beş gün dolu dolu devam eden kamp sonunda gençler emeği geçen bütün yetkililere teşekkür ederek bu tür eğitim kamplarının sık sık düzenlenmesi istedi.