FUN RUN SERIES HEYECANI ÜSKÜDAR'DA YAŞANACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ’nin "İstanbul'u Koşuyorum" sloganı düzenlediği Fun Run Series’in ikincisi Üsküdar Belediyesi’nin desteğiyle Üsküdar  ilçesinde 10 nisan Pazar Günü saat 10.00’da koşulacak 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Vodafone İstanbul Maratonu ve Vodafone İstanbul Yarı Maratonu olmak üzere, Türkiye'deki yol yarışları katılımcı sayılarını arttırabilmek, yol yarışları katılımcılarına alternatif yarışlar sunabilmek ve koşmaya yeni başlayanları da kısa mesafeli yarışlara adapte edebilmek amacıyla "İstanbul'u Koşuyorum" sloganı ile 6 etaplık yol yarışı serisi; "Fun Run Series"i hayata geçirdi.

İstanbul’daki çeşitli İlçe Belediyeleri ile birlikte o ilçelerin en uygun parkurları tespit edilerek planlanan Fun Run Series etaplarının ikincisi, 10 Nisan 2016 saat 10.00’de Üsküdar Belediyesi’nin desteği ile Üsküdar Sahil Şeridinde koşulacak.

Fun Run Series Üsküdar Etabı; Üsküdar Evlendirme Dairesi önünden başlayacak olup, Üsküdar - Harem Sahil Yolu istikametinde Harem yönüne doğru koşulacak olup, Harem Otogarı önündeki göbekten (1700m) geriye dönülecek ve yarış başlangıç noktasında (3500m) 2. Tur başlayacak. Aynı güzergâhta 2. turun koşulması ile yarış başlangıç noktası olan Üsküdar Evlendirme Dairesi önünde yarış sona erecek.

Sportif sunucu Ece Vahapoğlu ise yarışlar öncesinde hem sporculara ısınma hareketlerini yaptıracak, hem de etkinliğin sunuculuğu üstlenecek.

PROGRAM AKIŞI: 
09.00    Sporcuların Çanta Teslimi Başlangıcı
09.00    Parkurun Araç Trafiğine Kesilmesi
09.30    Ece VAHAPOĞLU'nun Sporcuları Isındırması
10.00   Yarış Startının Verilmesi

YARIŞ PAKETİ DAĞITIMI 

(Çip+Göğüs Numarası)

08 Nisan 2016, Cuma 09.00 - 18.00 Spor A.Ş. Genel Müdürlüğü (Fatih)
09 Nisan 2016, Cumartesi 09.00 - 18.00 Üsküdar Belediyesi (Mimar Sinan Mah. Hakimiyet-i Milliye Cad. No: 35 Üsküdar)