FERAH YAŞAM MERKEZİ’NİN ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Üsküdar Belediyesi tarafından Ferah Mahallesi’nde yapımına başlanan  Ferah Yaşam Merkezi’nin çalışmaları son hızla devam ediyor.

Üsküdar’da sosyal yaşama katkı sağlamak amacıyla Üsküdar Belediyesi tarafından Ferah Mahallesi’nde yaklaşık 2 ay önce yapımına başlanan Ferah Yaşam Merkezi’nin çalışmaları devam ediyor.

5100 dönümlük alana inşa edilen Ferah Yaşam Merkezi’nde; 600 kişilik düğün salonu, 80 araçlık otopark, bilgi evi, kafeterya ve fitness salonu bulunacak.  Çok amaçlı kullanılacak olan Ferah Yaşam Merkezi’nin, vatandaşların sosyal yaşamdaki birçok ihtiyacına karşılık vermesi hedefleniyor.

Ferah Mahallesi’ne yapılacak olan yaşam merkezini anlatan Başkan Hilmi Türkmen, ‘’ Ferah Mahallemize çok güzel  bir yaşam merkezi yapıyoruz.  İçerisinde 80 araçlık otoparkı, bilgi evi, 600 kişilik düğün salonu ve spor salonları olacak olan bu yaşam merkezimiz mahallenin ihtiyaçlarına cevap verecek’’ şeklinde konuştu.

Ferah Yaşam Merkezi’nin 2018 yılının sonralarına doğru bitirilmesi planlanıyor.