FERAH MAHALLESİ MUHTARLIĞI HİZMETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından yenilenen Ferah Mahallesi Muhtarlığı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katıldığı törenle Ferah Mahallesi sakinlerinin hizmetine açıldı.

Açılış törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Pulcu, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, Üsküdar Muhtarlar Birliği Başkanı Kenan Birinci, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Üsküdarlılar katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ‘’İnsan yaşadığı şehre ne kadar faydalı olabiliyor ise aslında o kadar insandır. Üsküdar Belediyesi olarak, Üsküdar’ın hizmetkarları olarak çalışma arkadaşlarımızla birlikte Üsküdar’a hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Üsküdarımızın 33 mahallesinde bulunan muhtarlıklarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Muhtarlıklar mahallelerin dertleşme yeri olmuştur. Sadece mahalle sorunları değil, belediyeyi hatta hükümeti, bakanlıkları bile ilgilendiren konular muhtarlıklarda konuşuluyor. Bizlerde muhtarlıkların mahalle sakinlerine daha güzel hizmet verebilmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Ferah Mahallesi’ne bu muhtarlık binası hayırlı uğurlu olsun diyorum.’’ dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Pulcu’da yaptığı hizmetlerden dolayı Üsküdarlılar adına Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Ferah Mahallesi Muhtarlığı dualarla hizmete açıldı.