“EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN”

İstanbul Takipte Haber Sitesi tarafından  “Alanında İz Bırakanlar / 15 Temmuz Temalı 3. Ödül Töreni” düzenlendi.

Ödül Töreni Üsküdar'daki Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Her yıl gerçekleştirilen etkinlikte bu yıl büyük kahramanlık örnekleri gösterilerek engellenen 15 Temmuz Darbe Girişimi tema olarak belirlendi.

Ödül törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan, AK Parti Milletvekili Halide İncekara, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, siyasetçiler, 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gaziler ile çok sayıda davetli katıldı.   

En iyi çıkış yapan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen

22 kategoride verilen ödüllerde “En iyi çıkış yapan Belediye Başkanı” ödülünü, yaptığı çalışmalarla Üsküdar’ın adeta hizmetkârı olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen aldı. Ayrıca “Sporda İz Bırakanlar” kategorisinde ödüle Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü layık görüldü.

Ödül töreninde konuşan Başkan Hilmi Türkmen, “Tabi ki 15 Temmuz temalı bir ödül gecesinin Üsküdar’da yapılması çok doğal. Üsküdarımız bir şehitler yatağı, bir gazi şehir. Bu anlamda sizlerle birlikte olmak bizim için ayrı bir bahtiyarlık. Tüm ödül alanları tebrik ediyorum. Bu güzel organizasyonu yapan herkesi de tebrik ediyorum.” dedi.