DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN GELEN UÇURTMA SEVDALILARINDAN ZİYARET

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Uçurtma Festival için 6 kıta 15 ülkeden gelen 39 uçurtma sevdalısı misafir Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i ziyaret etti.

İstanbul’da kaldıkları süre boyunca Üsküdar’da misafir olan ve Üsküdar Belediyesi Uçurtma Müzesi’ni ziyaret edip burada toplantılara katılan misafirler misafirperverliğinden dolayı Başkan Türkmen’e teşekkürlerini ilettiler.

Misafirlerin ziyaretinden çok memnun olduğunu dile getiren Başkan Hilmi Türkmen, yabancı misafirlerle sohbet etti, onlardan gelen soruları yanıtladı.

Hoş sohbet içerisinde geçen ziyaret renkli görüntülere sahne olurken Türk misafirperviliğinin önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu.