DİRİLİŞİN KALBİ KISIKLI'DA NÖBET SÜRÜYOR

15 Temmuz'da gerçekleştirilen hain darbe girişiminin ardından kahraman halkın direniş ve diriliş merkezi olan Üsküdar Kısıklı'da nöbet sürüyor.

7 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen ve 5 milyon vatanseverin katıldığı Demokrasi ve Şehitler mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan, demokrasi nöbetlerine 10 Ağustos Çarşamba gününe kadar devam edileceğini söylemişti.

Başkomutanının sözüyle milli irade nöbetlerini bir gün dahi aksatmayan aziz Üsküdarlılar, dirilişin 'Okçular Tepesi' Kısıklı'da sabaha kadar nöbete devam etti.

"DURMAK YOK, NÖBETE DEVAM"

Dirilişin ilk gününden bu yana halkla iç içe bir şekilde FETÖ'ye karşı mücadelede en ön safta yerini alan Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, meydanda nöbetini tutan halka yaptığı konuşmada, FETÖ'yle mücadelenin azim ve kararlılıkla devam edeceğine vurgu yaparak, "Durmak yok, nöbete devam" dedi.

İstiklal Marşı'nın dizelerini coşkuyla okuyan Başkan TÜRKMEN, Üsküdar Belediyesi tarafından meydana kurulan yemek dağıtım yerinde vatandaşlara bizzat kendi eliyle tek tek yemek dağıttı. 

Mehter Marşlarıyla meydanda milli iradeye sahip çıkmanın coşkusunu yaşayan vatandaşlar, sabaha kadar Kısıklı Meydanı'nı terk etmedi.