ÇALIŞAN GAZETECİLER ÜSKÜDAR’DA BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ulusal ve yerel medyada görev yapan gazetecileri, Üsküdar Boğaziçi Yaşam Merkezinde   ağırladı.

Katılımın hayli yoğun olduğu gecede Başkan Hilmi Türkmen, yemeğe katılan gazetecilerin  masalarını ziyaret ederek gazeteciler gününü tebrik etti.

“GAZETECİLİK CİDDİ BİR İŞ”
Karşılıklı  sohbet ortamında geçen gecede günün anlamı için bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ‘Basınımızın ve gazete camiamızın çok değerli mensuplarıyla bir akşam yemeğinde buluşup günlerini kutlamak istedik. Sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmadılar. Birlikte hem bir sohbet hem akşam yemeğinde buluşmuş olduk. Bu vesile ile “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Gazeteciliğin zor yönlerine değinen Başkan Türkmen, “ Çok zor şartlarda çalışan Gazetecilerin bu anlamlı günü çalışma koşullarının iyileştirilmesi anlamında bir fırsat olsun.  Gazetecilerimiz, basın mensuplarımız sadece kendileri için değil, bir ülke için, şehir için, dünya için önemli görev, vazife ifa ediyorlar ve bu vazifelerini yaparken gözlerini hiçbir problemden sakınmadan, adeta hayatlarını tehlikeye atarak çok ciddi bir iş yapıyorlar. Ben bu gün dolayısı ile tüm dostlarımın hem gününü kutluyorum, hem de onlara sağlıklı başarılı bir yıl ve meslek hayatı diliyorum” dedi.

Üsküdar Belediyesi’nin organize ettiği davette yemekler yenilip hoş sohbetler yaşandı. Hatta  birbirini uzun zamandır göremeyen gazeteciler  bir araya gelerek hasret giderdi.Gecenin sonunda Başkan Hilmi Türkmen, Boğaziçi Yaşam Merkezi önünde gazetecilerle toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirerek katılımları için teşekkür etti.