BU YAZIN EN GÜZEL OKULLARI EĞİTİME BAŞLIYOR!

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde 3-28 Temmuz tarihleri arasında hizmet verecek olan Bilgi Evleri,  Çocuk Akademileri  ve Çocuk Üniversitesi yaz okulları tamamlanan kayıt işlemlerinin ardından eğitime başlıyor.

Eğitime verdiği destekle her zaman ön planda olan Üsküdar Belediyesi, öğrencilerin yaz tatilini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmelerini hedefliyor.  Bu kapsamda hazırlanan eğitim programları Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri, Çocuk Akademileri ve Çocuk Üniversitesinde uygulanacak.

Yaz okulları eğitim programları içerisinde yer alan; Kuran-ı Kerim, itikat, ibadet, ahlak, siyer, öncü şahsiyetler, adab-ı muaşeret, drama, sanat atölyeleri, maharetli eller, tatlım tatlım atölyesi, su oyunları, permakültür, sinema saati, bilgisayar oyunları, yaşam becerileri, kitaplı kurabiye saati, okçuluk, akıl oyunları, geleneksel çocuk oyunları, yüzme, basketbol, voleybol, futbol, piknik ve geziler gibi birbirinden farklı öğretici ve eğlendirici etklinliklerle öğrenciler yaz tatilini dolu dolu geçirecek.