BOĞAZIN SESİ RADYOSU YAYIN HAYATINA BAŞLADI!

Üsküdarlı gençlerin fikri, hayali ve girişimi ile kurulan Boğazın Sesi Radyosu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in konuk olduğu canlı yayın programı ile yayın hayatına başladı.

‘’Gençlerimizin sesi, nefesi olacak bu radyo’’

Gençliğe ve gençlik çalışmalara vurgu yapan Hilmi Türkmen, ‘’Belediye olarak bizim görevimiz yol yapmak, inşaatlar yapmak ama bunlardan da önemlisi gençlik için çalışmalar yapmak. Biz gençlik çalışmalarını çok önemsiyoruz bu sebeple tüm imkânlarımızla gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Boğazın Sesi Radyosu gençler için gerçekten bir okul niteliğinde. Burada hevesli, heyecanlı gençler var. Gençlerimiz bu heyecanlarıyla çok güzel işler yapacaklar ben inanıyorum. Gençler burada sözlerini söylemeye fırsatı bulacak. Gençlerimizin sesi, nefesi olacak bu radyo. Ben de onlar adına heyecanlıyım. Böyle önemli bir günde açılışı yapmak ayrı bir güzellik. Boğazın Sesi Radyosu’nun yolu açık olsun.’’

Kesintisiz 24 saat yayın yapan Boğaz'ın Sesi Radyosu, çeşitli söyleşi programları ve müzik yayınları ile dinleyicilerin günceli doğru adresten takip etmesini hedefliyor.

Kültür-sanat etkinliklerinden, çocuk programlarına, sohbet programlarından farklı müzik türlerine birçok alanı içinde barındıran Boğazın Sesi Radyosu, internet üzerinden yayın yaparak dünyanın dört bir yanındaki dinleyicilere ulaşma imkânı sunuyor.

Boğazın Sesi Radyosunu Dinlemek İçin: www.bogazinsesi.com