BOĞAZ’IN İNCİSİ VALİDE SULTAN’DA TEBESSÜM VAKTİ

Üsküdar Belediyesi’nin Engelliler Haftası kapsamında yaptığı çeşitli etkinliklerden biri de “Boğaz’da Engelsiz Eğlenceye Demir Alma” faaliyetiydi. Etkinlik, Üsküdarlıların gemisi ve Boğaz’ın Üsküdar sahilindeki incisi olan Valide Sultan’da düzenlendi. 

2 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da başlayan organizasyona Tebessüm Kahvesi’nin Down Sendromlu çalışanları ve Özel Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören engelli vatandaşlar aileleriyle birlikte katıldı. Her yaştan katılımın yoğun olduğu etkinliğe gösterilen ilgi oldukça büyüktü.

Etkinlikte konuşan Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer, “Engelliler haftasına dikkat çekmek ve engelleri beraber aşmak için Üsküdar Valide Sultan Gemisi’nde siz kıymetli vatandaşlarımıza Boğaz turu düzenledik. Yaptığımız hizmetler ve sunduğumuz imkanlar dahilinde Üsküdar bol ve bereketli bir ilçe. Üsküdar Valide Sultan Gemisi başta olmak üzere Tebessüm Kahvesi, Fıstıkağacı’nda bulunan Engelsiz Rehabilitasyon Merkezi ve Bulgurlu’da yapımı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi ile Üsküdar çok özel bir ilçe. Sizleri aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz, davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ederiz,” dedi.

Valide Sultan Gemisi’nin güzide yolcuları; düzenlenen tur vesilesiyle İstanbul’u İstanbul yapan, şehrin en büyük süsü, detayı ve güzelliği olan Boğaz’ın tadını çıkarma fırsatı buldu.