BİZİM ÇOCUKLARIMIZ ANAOKULU ÜSKÜDAR’DA AÇILDI

Eğitimde yaptığı çalışmalarla önde gelen Üsküdar Belediyesi, Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği ile yapımını tamamladığı Bizim Çocuklarımız Anaokulunu hizmete açtı.

Minik öğrencilerin folklor gösterisi ile gerçekleşen açılışa Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, sunucu Erhan Çelik, Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği Başkanı Sinem Nefesoğlu katıldı.

Açılışta konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Sevgili yavrularımıza güzel bir anaokulu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği’ne katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Türkiye’de yıllarca ihmal ettiğimiz okulöncesi eğitim konusunda Üsküdar’da bir adım atarak çok güzel bir anaokuluna kavuştuk. Geleceğin Türkiye’sinin mimarı, inşası ve yükselişi çocuklarımızla birlikte olacaktır. Çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek geleceğin güçlü Türkiye’sine de o denli sahip çıkmış olacağız,” dedi.

Kurdele keserek anaokulunun açılışını gerçekleştiren protokol üyeleri, anaokulunu gezdi.