''BİR SONRAKİ FUAR İÇİN KOLLARI SIVADIK''

Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen kitap fuarının kapanışı gerçekleştirildi.

Açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın katılımıyla gerçekleştirilen kitap fuarı, 10-19 Şubat tarihleri arasında Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nde kitapseverleri ağırladı. Dokuz gün boyunca 74 yayınevi stantlarıyla yer alırken 200’den fazla yazar imza ve söyleşi günleriyle okurlarıyla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kitap fuarında bir kişiye içinde 100 adet kitap bulunan Üsküdar Kitaplığı yapılacak çekilişin ardından hediye edilecek.

Kapanış programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, bu yıl üçüncüsü düzenlenen kitap fuarına her yıl ilginin arttığını ifade ederek, “Kitap fuarına katılan yayın evlerimiz, okurlarımız, yazarlarımız, bütün katılımcılar çok memnun kaldılar. Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Ben Belediye Başkanı olarak İstanbulluları, Üsküdarlıları kitaba daha ulaşılabilir hâle getirmek amacındaydım, zannediyorum bu fuarlar da bu amaca hizmet ediyor. İnşallah Üsküdar’da bu kitap fuarı bir gelenek olarak devam eder. Allah’tan temennimiz budur. Bu yılki yoğun katılım bize artık buraların yetmediğini daha geniş alanlara ihtiyaç olduğunu gösterdi. Biz bu kitap fuarının kapanışının ardından bir sonraki kitap fuarını daha da güzel bir organizasyonla yapmak için kolları sıvayacağız.” dedi.