BAŞKANIMIZ HİLMİ TÜRKMEN, İBB BAŞKANI KADİR TOPBAŞ İLE GAZİ ÇENGELKÖY'Ü ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, 15-16 Temmuz’da gerçekleştirilen hain darbe girişiminin merkezlerinden biri olan Çengelköy’ü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile ziyaret etti.

Tanklara karşı canı pahasına direnen kahraman Çengelköy halkını ziyaret eden İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, önce 15 Temmuz gecesi gazi olan Çengelköy Muhtarı Can Cumurcu’yu, ardından Beylerbeyi’ndeki Sabancı Polis Merkezi’ni ve Çengelköy esnafını ziyaret etti.

Kahraman halkla tek tek konuşan İBB Başkanı Kadir Topbaş ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, şehit yakınlarıyla dertleşerek, gerekenin yapılacağından hiç şüphe etmemeleri gerektiğine vurgu yaptı.