BAŞKANIMIZ HİLMİ TÜRKMEN HER GÜN FARKLI BİR PARKTA HALKIMIZLA BULUŞUYOR

Gelenekselleşen park buluşmalarımızda başkanımız Hilmi Türkmen bu hafta 27 Haziran Pazartesi günü Kısıklı Mahallesi’nde bulunan Salih Solman Parkı’nda, 28 Haziran Salı Günü Küçüksu Mahallesi’nde bulunan Tufan Parkı’nda, 29 Haziran Çarşamba Günü Barbaros Mahallesi’nde bulunan Bahar Parkı’nda, 30 Haziran Perşembe günü Kirazlıtepe Mahallesi’nde bulunan Şenol Güneş Parkı’nda, 1 Temmuz Cuma günü ise Bulgurlu Mahallesi’nde bulunan Dostluk Parkı’nda vatandaşlarımızla buluştu.
Başta başkanımız Hilmi Türkmen olmak üzere başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizin halkımızın talep ve isteklerini dinlediği park buluşmalarımızda mahalle sakinlerine çay ve simit ikram edilerek çocuklara sürpriz etkinlikler düzenlendi.
Başkanımız park buluşmalarında yaptığı konuşmalarda vatandaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek; “Bir Üsküdar geleneği olan park buluşmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Çalışma arkadaşlarımla birlikte her gün farklı bir parktayız.  Çözülmesini istediğiniz her şeyi bugün burada konuşalım, hemen çözelim istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Halk oyunları ekibimizin yöresel oyunları eşliğinde keyifli geçen park buluşmasında başkanımız vatandaşlar ile tek tek ilgilenip, sohbet ederek bol bol fotoğraf çektirdi.