BAŞKAN TÜRKMEN’DEN MAHALLE ZİYARETİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İlçe Teşkilatı'nın mahalle sakinlerinin dertlerini dinlemek ve sorunlarına çözüm getirmek için düzenlediği 'Başkanla Baş başa' programında önce Bulgurlu Semt Konağı sonrasında Cumhuriyet Mahallesinde semt sakinleriyle bir araya geldi.​

'Başkanla Başbaşa' projesini düşünen ve uygulamaya geçirenleri tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Hilmi Türkmen, 'Başkanla Baş başa projesi doğru bir proje. Bu ailenin bir ferdi belediye başkanıdır. Belediyenin yaptığı işler ya da yapmaya düşündüğü işler. Ya da vatandaşın talebi olan konular, teşkilatın talebi olan konuların ilk ağızdan konuşulup değerlendirileceği bir çalışmaya giriştik. Bu şekilde haftada bir kez mahalleleri ziyaret ederek halkımızla bir araya gelmeyi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Belediyecilikte başarıyı yakalamak için 5 temel esas olacağını belirten Başkan Türkmen, bunları 'Kültürel belediyecilik, Sosyal belediyecilik, Çevreci belediyecilik, Hizmet belediyeceliği, Estetik belediyecilik' olarak sıraladı.

Başkan Türkmen, Üsküdar'da yaptıkları projeleri de sıraladıktan sonra mahallelilerin sorularına yanıtlar vererek isteklerini dinledi.