BAŞKAN TÜRKMEN PİLATES KURSUNA KATILAN BAYANLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı spor salonlarında ücretsiz pilates eğitimi alan Üsküdarlı bayanlarla kahvaltı programında buluştu.

Üsküdar Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve çok sayıda sporcu bayan katıldı. 

Programda konuşan Başkan Hilmi Türkmen, “Bizim Üsküdar Belediyesi olarak beş adet yüzme havuzumuz var. Hamd olsun hepsi dolu ve lüks otellerin havuzlarını aratmayacak kadar güzel ve temiz havuzlarımız. Havuzlarımızda bay – bayan ayrı. 2016 yılında spora ve sporcuya yaptığımız yatırımlardan dolayı spor camiası tarafından yılın Belediye Başkanı seçildim. Bu başarı spor şehri Üsküdarımızın başarısıdır. Her fırsatta ifade ediyorum özellikle ev hanımları için spor yapma imkânı sunmak çok önemli bir proje. Temenni ediyorum ki sporu hiç bırakmayınız. Sporun yaşı yok, hayat tarzı olmalı. Büyükşehirlerde her yere araçla ulaşım sağlanıyor hareket imkânı kısıtlı. O yüzden spor yapmak çok önemli. Ev hanımlarımız için spor yapmak psikolojik olarak motivasyon aracıdır. Üsküdarımızda bu imkânlarımız var çok şükür. Biz illa spor diyoruz. Spor hayatımızın bir parçası olmalı. Özellikle çocuklarımızı küçük yaşta sporla tanıştırırsak ileriki yaşlarda hastalık olma ihtimali çok düşer.” diye konuştu.