BAŞKAN TÜRKMEN HASTANE VE ESNAFA ZİYARETTE BULUNDU

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yeni atanan Zeynep Kamil Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ateş Karateke’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Zeynep kamil hastanesinin yeni yapılan inşaatı hakkında bilgi alan Başkan Hilmi Türkmen Hastane inşaatının bir an önce bitmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti. Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Üsküdar’ın en büyük hastanelerinden biri olduğunu belirten Başkan Türkmen  Bu  Hastane çok eski  ve benimde çocuklarımın doğduğu Hastanedir. İnşallah kısa zamanda biten ek binalarla daha iyi bir hizmet alırız’ dedi.

Ziyaret esnasında Hastanede bulunan İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kemal Memişoğlu ile görüşen Başkan Hilmi Türkmen yeni yapılan Hastaneler hakkında bilgi aldı. Hastanede muayene olmaya gelen hastaların hatırlarını sormayı ihmal etmeyen Başkan Türkmen vatandaşların dertlerini dinledi.

ESNAFIDA ZİYARET ETTİ

Başkan Hilmi Türkmen Hastaneden ayrıldıktan sonra Belediyeye giderken yol üstündeki esnafı ziyaret etti.Esnafa hayırlı alışverişler dileğinde bulunan Başkan Türkmen sıkıntısı olanların sıkıntılarını dinleyerek yanındaki ekibine not aldırdı.Kaldırımda yürürken karşılaştığı yaşlı insanların hal hatırını soran Başkan Türkmen onlarında hayır duasını almayı ihmal etmedi.Karşılaştığı vatandaşların aldıkları hizmetten memnun olduklarını gözetleyen Başkan Türkmen bu memnuniyeti hangi birimden aldıklarını sordu.Tek tek vatandaşlarla ilgilenen Başkan Hilmi Türkmen sıkıntılı olanların sıkıntılarını dinledikten sonra cep telefonuna sarılarak  problemleri yerinde çözdü.