BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN VELİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri’nde TEOG eğitimi alan öğrencilerin velileri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile kahvaltılı veli toplantısında bir araya geldi.

Mehmet Çakır Kültür ve Spor Kompleksi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Türkmen, “Allah’a şükrediyoruz bizim için lütufların en büyüğü olan çocuklarımız var. Bizler Üsküdar Belediyesi olarak bu güzel şehrimizin güzel evlatlarını geleceğe iyi hazırlamak için çalışma arkadaşlarımızla birlikte durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Allah’a şükürler olsun bu imkânlarımız var ve bu imkânları fırsata çevirmemiz lazım. Bundan 10 yıl önce bu günleri hayal dahi edemiyorduk. Çocuklarımızı geleceğe iyi hazırlamalıyız çünkü dünyada kalifiye insanların sözü geçer. Bakın bugün dünyada ne yazık ki haklının değil güçlünün sözü geçiyor. O yüzden gençlerimizi geleceğe güçlü hazırlamamız gerek. Eski Türkiye yok artık, yeni Türkiye’de çocuklarımız bizim için çok önemli. Bizim derdimiz davamız büyük. Çok çalışacağız ve yarınları iyi hazırlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Başkan Türkmen, velilerle kahvaltı yaparak sohbet etti, velilerden gelen soruları yanıtladı.