BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN ÜSKÜDAR ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kapalı Çarşı esnafıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Kapalı Çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Türkmen, esnafla sohbet etti, esnaftan gelen soruları yanıtladı.

"Hepimizin bu şehre katacağı zenginlikler var."

Bu güzel şehrin hepimizin olduğunu belirten Başkan Hilmi Türkmen, " Bu şehri yaşanılır kılmak için illaki bir kamu kuruluşunda çalışmak gerekmiyor. Bu hepimizin görevi. Bu güzel şehir hepimizin. Mademki bu şehirde yaşıyoruz, hepimizin bu şehre katacağı zenginlikler var. Heleki Üsküdar , ne ararsanız var; Toprak, doğa, güneş. Allah bu güzel şehrimize her şeyi vermiş. İstanbul'un en yeşil ilçesi, kıyıya en uzun ilçesi Üsküdar. Üsküdar'ın kıymetini bilip hep birlikte bu güzel şehir için çalışacağız. Bizde esnafımızın her zaman yanındayız. Sizler olmazsanız Üsküdar'ın anlamı yok" dedi.