BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN GENÇLİK KAMPLARINA KATILAN GENÇLERLE BULUŞTU

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 18 Şubat Pazar günü Gençlik Kamplarına katılan öğrenciler ve aileleri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Mehmet Çakır Kültür ve Spor Kompleksi’nde düzenlenen Kahvaltı programında konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bugün hepimiz diyoruz ki 2023'ün Türkiye'si gençlerimizin omuzlarında şekillenecek. O gençlerimizin güçlü bir omzunun olabilmesi için onları yarınlara iyi hazırlamamız gerekiyor. Eğitimli, donanımlı,  gelişen teknolojiye ayak uydurabilen gençler yetiştirerek gelecek Türkiye'nin şekillendirilmesini arzu ediyoruz. Sizler bize güvenerek çocuklarınızı bizim okullarımıza, kamplarımıza gönderiyorsunuz. Bize olan güveninizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bizde bu güveninizi boşa çıkarmamak için bütün arkadaşlarımızla birlikte gayret edip çalışıyoruz. Nisan ayında açılmasını planladığımız Bilim Merkezi'nde deney atölyelerimiz var. Buralarda üstün zekalı çocuklarımız eğitim görüyor. İşte bizim derdimiz bu. Biz bu işleri yaparak gelecekteki güçlü Türkiye'nin temellerini atmaya çalışıyoruz,“ şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Hilmi Türkmen, velilerle kahvaltı yaparak sohbet etti, velilerden gelen soruları yanıtladı.