BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN “AHDE VEFA YARIŞMASI”NDA GENÇLERLE BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen “Ahde Vefa Yarışması”na katılan öğrenciler Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile kahvaltıda bir araya geldi.

Üsküdar Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı programına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile  çok sayıda Üsküdarlı öğrenci ve veli katıldı.

“Üsküdar gençlerin, geleceğin şehri”

Programda konuşan Başkan Hilmi Türkmen, “Sevgili gençler, Üsküdar bir ilim irfan, kültür ve tarih şehri. Aynı zamanda gençlerin, gençliğin şehri. Tabi ki belediyeler birtakım alt yapı, üst yapı hizmetleri gerçekleştirecekler ama bizim için siz sevgili gençlere hizmet, gençler için çalışmak hepsinden daha kıymetli. Sizler bu dönemin gençliği olarak aslında çok şanslısınız. Çünkü öncelikle İstanbul’da yaşıyorsunuz ve bu şehrin sizler için çok fazla imkânı var bu imkânlar Türkiye’nin başka hiçbir yerinde yok. İstanbul deyince akla Üsküdar gelir. Gerçek İstanbul, Üsküdar’dır. Bu güzel şehrimizin kıymetini bilip geleceğe iyi hazırlanmanız gerek. Hayatınızın en önemli yıllarına hizmet etmeye çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel çalışmaları sizlerin desteklemeniz bizim için en büyük motivasyon kaynağı. ‘Ahde Vefa Yarışması’ çok önemlidir. Bu yarışmasının amacı yarınlara iyi hazırlanmış gençler yetiştirmek. Geleceğe iyi hazırlanmak için bugünleri iyi değerlendirmek gerekir. Lütfen sizlere sunulan imkanları iyi değerlendirin.” dedi.

Programın sonunda hem öğrenciler hem de veliler gençler için verdikleri hizmetlerden dolayı Üsküdar Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.