BAŞARILI SPORCULARDAN BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN’E ZİYARET

Bayan Hentbol Altyapı Liginde başarılı olan Üsküdar Belediyesi Bayan Hentbol Altyapı Takımı, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i  ziyaret etti.

Başarılı hentbolcuları makamında ağırlayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, başarılarından ötürü her bir sporcuyu tebrik etti ve sporculara birer kese altın hediye etti.

Sporun hayatımızın en önemli parçasından biri olduğunu vurgulayan Başkan Hilmi Türkmen, ‘’ Üsküdar Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek olduk, olacağız. Spor hayatımızın olmazsa olmazıdır. Ben Bayan Hentbol Takımımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Kazandıkları başarı bizler için gurur kaynağıdır. Bu başarılar gelecekte kazanılacak başarıların habercisidir. Başarılarınız daim olsun. Bizler her daim sizlerin yanındayız’’ dedi.

Bayan Hentbolcular verdiği destekten dolayı Başkan Hilmi Türkmen’e teşekkürlerini ilettiler. Ziyaret fotoğraf çekimi ile son buldu.