BAŞARILI GİRİŞİMCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Üsküdar Belediyesi, girişimcilik ve istihdamı desteklemek amacıyla iş birliği yaptığı KOSGEB ile girişimcilik eğitimleri kapsamında sertifika almaya hak kazanan 250 katılımcıya sertifika programı düzenlendi.

Kızkulesi Restaurant’da gerçekleştirilen sertifika programına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, KOBİ Uzmanı Sinan Akdoğan,  sertifika almaya hak kazanan girişimciler ve aileleri katıldı.

İnsanın durmadan, yorulmadan çalışması gerektiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ‘’Bugün buraya gelen bütün arkadaşlarımızı gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Hayatta hiçbir şey için geç değildir. İnsan yeter ki iyi niyetle, samimiyetle ve gayretle çalışsın. Çok çalışmak hepimizin görevi, insan çalıştığı kadar var. Sizler emek verdiniz, gayret ettiniz ve bu sertifikaları almaya hak kazandınız. Üsküdar Belediyesi olarak KOSBEG ile iş birliği içerisinde sizlere bu eğitimi vermekten son derece memnunuz. Sizler başarılı oldukça bizlerin mutluluğu katlanarak artıyor. Siz yeter ki gayret edin, bizler bütün imkânlarımızla sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Hilmi Türkmen, KOSGEB eğitimlerinden sonra iş yeri açan ve sertifika almaya hak kazanan girişimcilere sertifikalarını takdim etti.