ALTUNİZADE MARMARA TAKSİ DURAĞI AÇILDI

Üsküdar Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Altunizade Marmara Taksi Durağı hizmete açıldı.

Açılış törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Taksiciler Birlik Başkanı İrfan Öztürk, Ümraniye Şoförler ve Otomotivler Odası Başkan Yardımcısı Yusuf Taşoğlu, muhtarlar, taksici esnaflar ve Üsküdarlılar katıldı.

“Her gün farklı bir eseri milletimizin hizmetine sunuyoruz”

Altunizade’de önemli bir eksikliğin giderildiğini belirten Başkan Hilmi Türkmen, “Taksici dostlarımızı bize acil durak lazım dediklerinde Altunizade taksi durağı için en uygun yerin neresi olabileceğiyle ilgili uzun araştırmalar yaptık. Altunizade’ye önemli bir ihtiyaçtı ve hamdolsun bugün bunun açılışını yapıyoruz. Başta burada çalışacak esnaf kardeşlerimize ve bütün Altunizade Mahallesi’ne hayırlı uğurlu olsun. Her gün Üsküdar’da farklı bir eserin açılışını yapmak, bu eserleri milletimizin hizmetine sunuyor olmak bizim için ayrı bir mutluluk. Biz taksicilerimizi çok önemsiyoruz. Onlarla gurur duyuyoruz.” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Türkmen, protokol üyeleri ile birlikte taksi durağını hizmete açtı.