AİLE OKULU SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Aile yapısını güçlendirmek, bilinçli, özgüveni yüksek, sağlıklı annelerin; sağlıklı bireyler yetiştirebilmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Aile Okulu seminerlerinin 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı güz dönemi tamamlandı.

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezleri’ne (ÜSGEM) bağlı Bilgi Evi ve Çocuk Akademilerimizde 10 hafta süren Aile Okulu seminerlerine katılan 321 veliye Valide Sultan Gemimizle Boğaz turu eşliğinde katılım belgesi verildi.

Programa katılan Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, “Üsküdar Belediyesi olarak Aile Okulu seminerleri ile daha huzurlu ve daha mutlu bir aile ortamı oluşturmayı amaçlıyoruz. Vatanına bağlı, geçmişini bilen ve gelecekte güzel işler yapacak bilinçli gençler yetiştirmek için siz velilerimiz ile işbirliği içerisindeyiz. Gençlerimize sağlam bir gelecek hazırlamak için bu seminerlere katılan velilerimize çok teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu.

Boğaz turuna katılan veliler, İstanbul’un eşsiz manzarasında yapmış oldukları Boğaz turundan oldukça memnun kaldıklarını dile getirdiler ve bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmediler.