AÇIK HAVA SİNEMASI NOSTALJİSİ NAKKAŞTEPE MİLLET BAHÇESİ'NDE CANLANDI

Üsküdar Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda da düzenlediği "Açık Hava Sineması" nostaljisini bu yıl muhteşem Boğaz manzarasıyla Üsküdar ve İstanbulluların yeni uğrak yeri olan Nakkaştepe Millet Bahçesi'nde tekrar başlattı.

Vatandaşların yoğun katılım sağladığı Açık Hava Sineması etkinliğinin ilkinde  Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden biri olan "Süt Kardeşler" filmi seyredildi.

Gerçekleştirilen etkinliğe Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'de katılım sağladı.

Etkinlikte konuşan Türkmen, "Üsküdarımızın ve İstanbul'un farklı noktalarından gelen vatandaşlarımız öncelikle hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Görüyorum ki herkes çok mutlu, keyifli. Bu güzel Millet Bahçemizde bu akşam itibariyle bir İstanbul geleneği olan yazlık sinema kültürünü devam ettiriyoruz." dedi.

Başkan Türkmen konuşmasının ardından vatandaşlarla birlikte "Süt Kardeşler" filmini seyretti.

Açık Hava Sineması etkinliğinde vatandaşlarına patlamış mısır ikram edildi.