3 Yıldır Tek Gerçek

Büyük Üsküdar için Büyük Yatırımlar! Zamanın en büyük mirasçısı, ortaya koyulan eserlerdir. Tarih ve kültür şehri Üsküdar’ı bugün İstanbul’un en değerli ilçesi haline getiren de dünden bugüne pek çok zenginliği içinde barındıran çalışmalardır. Marka değeri sürekli artan Üsküdar’ımız için pek çok projeyi gerçeğe dönüştürdük. Bu projeler için yapılan yatırımların toplamı 3 yılda 300 milyon TL’yi geride bıraktı. Yeni Türkiye ile birlikte yükselen yepyeni bir Üsküdar için yatırım yaptığımız projelerde; tarihi ve kültürel varlıklarını muhafaza etmenin yanı sıra, hem çevreye hem şehrimizin doğasına en iyi şekilde katma değer sağlamasını hedefledik. İyilikle yola çıkarak, iyiliğe dokunan her noktada “biz de varız!” demek için adeta kendimizle yarıştık. Bugün geldiğimiz noktada, Üsküdar’ın geçmişine sadık, geleceğine odaklanan kimliğiyle büyümenin getirdiği zorlukları kolayca aşabilecek duruma geldiğini gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Biz uçtan uca mükemmel hizmet için durup dinlenmeksizin çalışmaya devam ederken; Üsküdarlılar yaşadıkları ilçenin günden güne değerlendiğini ve bir dünya markası haline geldiğini keyifle izliyor olacaklar.

Yayını indirmek için tıklayınız