YEŞİLÇAM’IN EFSANE OYUNCUSU FİLİZ AKIN ÜSKÜDARLILARLA BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi, Yeşilçam’ın efsane isimlerini Üsküdarlılarla buluşturmaya devam ediyor. Her ay geleneksel olarak düzenlenen ‘Pelin Çift ile Yeşilçam Söyleşileri' programının bu ayki konuğu Yeşilçam’ın efsanevi oyuncusu Filiz Akın oldu.

Geçirdiği zorlu ameliyatların ardından ilk kez sevenleriyle Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde dün gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelen Filiz Akın ‘’ 7 aydır hastanelerdeyim. Büyük bir ameliyat oldum kulağımdan. Tam 6 saat sürdü. Kulak zarı dahil her şeyi aldılar. Sağlığım çok kırılgan. Çok çabuk hastalanıyorum ama bunlara şükrediyorum’ dedi.

Kendisini görmek için Almanya’dan ve İran’dan gelen hayranları olmak üzere tüm sevenlerine teşekkür eden Filiz Akın ‘Kanserin 2. evresindeydim, ölebilirdim. Hastalığımda bana o kadar çok dua ettiniz ki sizlerin sevgisi sayesinde kanseri yendim’ dedi.

‘Diziler beni çok ağlatıyor’

Yeni oyuncuların çok doğal ve başarılı olduğunu söyleyen Filiz Akın Demet Evgar ve Gonca Vuslateri’yi çok yetenekli bulduğunu ifade etti. Çok ağlama sahnesi olduğu için dizi izleyemediğini ifade eden Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Filiz Akın ‘Dizileri izlediğimde çok hüzünleniyorum. Çok ağlamaklılar. Bu yüzden dizi izleyemiyorum, moral olsun diye komedi seyrediyorum’ dedi.