YAVUZ GÖKMEN PARKI'NIN RESTORASYONU TAMAMLANDI

Üsküdar Belediyesi Park ve Bahçeler  Müdürlüğü tarafından restorasyonu gerçekleştirilen Yavuz Gökmen Parkı 23 Nisan’da halka açıldı. Ekim 2015’te restorasyonuna başlanılan parkın açılışı 23 Nisan’da Hilmi TÜRKMEN tarafından gerçekleştirildi. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında açılışı gerçekleşen  park halka çifte bayram mutluluğu yaşattı.

Gençleri iyiler ve iyiliklerle buluşturmak adına projelerine hız veren Üsküdar Belediyesi; Yapma Bebek Sokakta bulunan parkın örnek teşkil edeceğini ve Üsküdar’daki diğer park ve bahçelerin aynı titizlikle projelendirileceğinin altını çizdi.

Yapımında usta sanatçıların yer aldığı peyzaj düzenlemesi, çevre halkı tarafından büyük ilgi gördü.

Açılışa katılan vatandaşların beraberlerinde getirdikleri yiyeceklerle kurulan sofraya, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN’in katılmasıyla renkli görüntüler ortaya çıktı.

Üsküdarlıların taleplerini ilk ağızdan dinleyen TÜRKMEN, yeni projelerinden bahsederek vatandaşları bilgilendirdi. Keyifli sohbetin ardından vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.