YAŞLILARIN EVİNDE BAYRAM TEMİZLİĞİ

Üsküdar’da sağlık durumu yerinde olmayan, bakıma muhtaç yaşlıların evleri Kurban Bayramı öncesi Üsküdar Belediyesi ekipleri tarafından köşe bucak temizlendi.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan bu çalışmayla yaşlıların bayramı daha huzurlu ve daha hijyen geçirmeleri amaçlanıyor. Bu kapsamda Üsküdar genelinde tespit edilen 285 bakıma muhtaç yaşlının evinde bayram temizliği yapıldı.

Yaşlıların evinde yapılan temizlik çalışmasında ekipler itina ile çalışıyor. Ekipler evlerde yerleri süpürüp siliyor, toz alıyor, cam, halı, kapı ve çerçeveleri temizliyor. Böylece yaşlıların evleri bayramı pırıl pırıl karşılıyor.

Ayrıca Üsküdar Belediyesi tarafından bakıma muhtaç olan yaşlılara yıl boyunca sıcak yemek imkânı sunuluyor ve her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için yaşlılarla özel olarak ilgileniliyor.