ÜSKÜDARLI ÖĞRENCİLERİN SANAT ESERLERİ SERGİLENİYOR

Üsküdar Belediyesi bünyesinde eğitim veren Üsküdar Gençlik Eğitim Merkezlerinde eğitim alan öğrencilerin 2016-2017 eğitim-öğretim yılı içerisinde yapmış oldukları el emeği eserlerin yer aldığı sergi açıldı.

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde açılan sergide Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri, Çocuk Akademileri, Üsküdar Gençlik Merkezi, Üsküdar Çocuk Üniversitesi öğrenciler tarafından 1 yıl boyunca yapılan yağlıboya, akrilik resim, karakalem resimleri, tezhip, hat sanatı, ebru sanatı, kokulu taş çalışmaları, ahşap boyama, takı tasarım ürünleri, el yapımı ahşap oyuncaklar, etamin çalışmaları ve kaligrafi çalışmalarından oluşan toplam 287 eser  yer alıyor.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sergiyi ziyaret ederek öğrencilerden yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Türkmen,  Üsküdar Gençlik Eğitim Merkezlerinde eğitim alan öğrencilerin sadece ders yönünden değil sanatsal yönden de geliştiklerini ve böyle çalışmalar ortaya çıktıkça çok gururlandıklarını ifade etti.

1-3 Haziran tarihleri arasında açık olan sergi ziyaretçilerini bekliyor.