ÜSKÜDARLI İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ RENGARENK RESİMLERLE DUVARLARI ŞENLENDİRDİ

Üsküdar Belediyesi'ne bağlı Yavuztürk Bilgi Evi ve Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin ortaklaşa gerçekletirdiği etkinlikte, Fatma Nuri Erkan İlkokulu 3. sınıf öğrencilerinin hayalleri duvarları süsledi. “Biz geleceği emanet edeceğimiz çocuklarımızın, kardeşlerimizin umutlarını kaybetmesini istemiyoruz.” diyerek yola çıkan Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerine destek olan Üsküdar Belediyesi Yavuztürk Bilgi Evi, çocukların hayallerini gerçekleştirmelerine ön ayak oldu.

HAYALDİ GERÇEK OLDU

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Hayal Duvarı” adlı projeleri, Fatma Nuri Erkan İlkokulu 3. sınıf öğrencileri ile birlikte gerçekleştirilince saf, temiz, masum hayaller ortaya çıktı. Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri projeye ilk olarak 3. sınıf öğrencileri tanımak ve hayallerini keşfetmek için, onlarla tek tek sohbet eşliğinde anket yaparak başladılar. Sonrasında tüm hayaller çocukların zihninden akan boyalarla can buldu.

Minik öğrenciler, okula her girişlerinde ve çıkışlarında, her ders sonundaki teneffüs aralarında görecekleri ve hayallerini capcanlı tutacak kendilerine ait bir “Hayal Duvarı” kazandılar.