ÜSKÜDARLI GENÇLERİN ÜÇÜNCÜLÜK SEVİNCİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Beyoğlu, Beşiktaş, Beykoz, Üsküdar, Fatih ve Sarıyer Belediyeleri’nin bir araya gelmesiyle oluşan İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 91’inci yıldönümünde ‘’Haliç Dragon Bot Yarışları’’gerçekleştirdi.

Sütlüce Sahil’de gerçekleşen yarışlara katılan sporcuların kürekleriyle verdiği kıyasıya mücadelede nefesler tutuldu, yarışlar renkli görüntülere sahne oldu. 33 takımın katıldığı yarışlarda Hema Endüstri Takımı birinci, Mehmet Akif Ersoy Hastanesi Takımı ikinci ve Beykoz Belediyesi Takımı ise üçüncü oldu.

Üsküdar Belediyesi’nin de destek verdiği yarışmaya katılan Üsküdar Gençlik Merkezi öğrencileri ise D grubunda üçüncülük kazanarak kupalarını kaldırdı.

Dragon Bot yarışması sonucunda dereceye giren yarışmacı takımlara kupa, madalya ve ödüllerini İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği ve Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan takdim etti.