ÜSKÜDARLI GENÇLER ŞEHİTLER İÇİN SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

Üsküdar Belediyesince iki yıldır her pazar gerçekleştirilen etkinlik kapsamında TEOG sınavına girecek öğrenciler Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde bir araya gelip sabah namazı kılarak dua etti.

Üsküdar Belediyesi tarafından iki yıldır her pazar düzenlenen "Her Pazar Babamla Huzurda" programı bu hafta, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde gerçekleştirildi.

“Gençlerimizle Dua’da Buluşuyoruz” programına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in yanı sıra, AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri,  AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse, Gençlik ve Spor Müdürü Yakup Öksüz ve Üsküdar Belediyesi Bilgi Evlerinde TEOG sınavına hazırlanan öğrenciler katıldı.

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bu sabah burada Cenabı Allah nasip etti siz aziz cemaatimiz ve sevgili evlatlarımızla beraber sabah namazını kıldık. Allah’a ne kadar şükür etsek az. Biz Pazar günleri Üsküdarımızın çeşitli camilerinde gençlerimizle sabah namazı kılıp sonrasında hep beraber kahvaltı ediyoruz. Üsküdarımız biliyorsunuz bir gazi şehir, son zamanlarda ülkemize yapılan saldırıların en şiddetli yaşandığı yer. Biz de bütün şehitlerimiz için duada buluşalım istedik. Bu millet için canlarını feda eden bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin, Allah onlardan razı olsun.” dedi.

Konuşmasının ardından cami önünde öğrencilerle Türk bayrağı önünde fotoğraf çektiren Türkmen, etkinliğe katılanlara ve cemaate çorba ve simit ikramında bulundu ve gençlerle beraber kahvaltı yaparak sohbet etti.