ÜSKÜDARLI ÇOCUKLAR ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde Üsküdarlı 600 erkek çocuk erkekliğe ilk adımını atmanın mutluluğunu yaşadı. 

Üsküdar Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Sünnet Şöleni yoğun bir katılımla Üsküdar Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yaklaşık 600 erkek çocuğunun sünnet edildiği tören renkli görüntülere sahne oldu. Palyaço, Karagöz Hacivat gibi animasyon ekiplerinin oyunlarıyla doyasıya eğlenen çocuklar erkekliğe ilk adımı atmanın mutluluğunu yaşadı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, programa katılarak çocukları mutlu gününde yalnız bırakmadı. Başkan TÜRKMEN, animasyon ekiplerinin yaptığı gösterileri izleyerek, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.
 

Sünnet şöleninde konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, "Sayın Cumhurbaşkanımız her nikahta daha fazla çocuğunuz olsun diyor. Geleceğin güçlü Türkiye'sinin çocuklarımızın yetişmesine bağlı olduğunu özellikle ifade ediyor. İnşallah bu gelenek bundan sonra devam edecektir. Bizler sosyal belediyecilik anlamında önemli bir ivme yakaladık. Çocuklarımızın sünnetinden, yarın gidecekleri okullara, oradaki burslarına kadar, ondan sonra üniversiteye ve daha sonra da iş bulma imkanlarına kadar her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Şölen kapsamında sünnet olmak için kayıt yaptıran çocuklara pelerin, pantolon, ayakkabı, şapka, asa olmak üzere bütün kıyafetleri ve hastane masrafları Üsküdar Belediye tarafından karşılandı. Bütün masrafların belediye tarafından karşılanması vatandaşları mutlu etti.

Çocuğunu sünnet ettiren Sezgin Ateş, "Bugün burada çocuğumu sünnet ettiriyorum. Üsküdar Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Organizasyon çok güzel, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Oğlum sünnet olduğu için çok mutluyum inşallah Rabbim askerliğini ve evliliğini de nasip eder" diye konuştu. Oğlunun sünnet olduğu için mutlu olduğun ifade eden Mehmet Şahin, "Oğlum sünnet olduğu için gayet mutluyum, çok güzel bir duygu. Program çok güzel, Başkanımız Hilmi TÜRKMEN'e çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.