ÜSKÜDAR'IN TAKSİ ŞOFÖRLERİ VALİDE SULTAN GEMİSİ'NDE HAFTASONUNUN KEYFİNİ ÇIKARDI

Her hafta Üsküdar Valide Sultan Gemisi’nde düzenlenen kahvaltı programında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, bu haftada Üsküdarlı taksiciler ile bir araya geldi.

Kahvaltı programına İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur, yönetim kurulu üyeleri ve Üsküdar'ın tüm taksi durağı çalışanları katıldı. 

Programda konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar Valide Sultan Gemisi, Türkiye'de ve dünyada başka örneği bulunmayan bir projedir. Yüzen bir sosyal tesis olan Valide Sultan Gemisinde bu hafta taksici dostlarımızla birlikteyiz. Üsküdar’a hizmet veren tüm esnafımızın ve ailelerinin bu gemiden yararlanmasını istiyoruz. Davetimize icabet edip geldiğiniz için çok teşekkür ederim,” ifadelerini kullandı.

Başkan Hilmi Türkmen ile taksiciler, boğaz manzarasında kahvaltı yapıp, hafta sonunun ve Valide Sultan Gemisi’nin keyfini çıkardılar. Üsküdar Valide Sultan Gemisi yolcularına İstanbul’un kıyılara yakın olan sarayları, camileri ve müzeleri anlatıldı.Taksiciler gezi boyunca bol bol fotoğraf çekerek, Başkan Hilmi Türkmen ile sohbet ettiler.