ÜSKÜDAR’DAN AFRİN’E DUA

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen 11 Şubat Pazar günü sabah namazının ardından Afrin'deki şehitlerimiz için gerçekleştirilen Dua Programına katıldı.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde gerçekleşen programda sabah namazı kılındıktan sonra, Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Afrin'de hayatını kaybeden şehitlerimiz ve halen orada olan kahraman Mehmetçiğimiz için 7'den 70'e herkes "Amin" dedi.

Dua programında konuşan Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, "Şehitlerimizin başta ailelerine Allah'tan sabır, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yüce Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin inşallah," şeklinde konuştu.

Programın sonunda Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen Üsküdar'daki Bilgi Evlerinden gelen çocuklarla fotoğraf çekildi.