ÜSKÜDAR’DA DURAKSIZ TAKSİ KALMIYOR!

Üsküdar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kısıklı Genç Taksi Durağı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla hizmete açıldı.

Açılış törenine Başkan Hilmi Türkmen’in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, STK temsilcileri, muhtarlar, taksici esnaflar ve Üsküdarlılar katıldı.

Üsküdar’da olan her esnafın çok önemli olduğunu belirten Başkan Türkmen, “Üsküdar’da duraksız taksi kalmayacak diye hedef belirledik ve bu hedefimize her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz. Durağı olmayan birkaç taksimiz kaldı. Onları da tamamlayacağız. Taksici esnaflarımız araçlarının üzerine İyi ki Üsküdar Var! yazdırmış. Bu bizi çok mutlu etti. Evet İyi ki Üsküdar Var!” ifadelerini kullandı.

“Üsküdar’da her daim hizmet var

Üsküdar’daki hizmetlerin her geçen gün arttığını vurgulayan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, “Kadim medeniyetin temsilcisi olan Üsküdar ilçemizde yine güzel bir eserin açılışında bir araya geldik. Üsküdar’da her daim hizmet var. Ne zaman Üsküdar sınırlarının içine girsek her daim  değişiklikler görüyoruz. Buraya gelip bu hizmetleri gördüğümde zamanı güzel işlere dönüştüren bir belediye anlayışını görüyorum. Allah başkanımızdan ve ekibinden de razı olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve  protokol üyeleri kurdele keserek taksi durağını açtı.