ÜSKÜDAR’DA BİR CAMİNİN DAHA TEMELLERİ ATILDI

Üsküdar Belediyesi ve hayırseverler desteğiyle Üsküdar Burhaniye Mahallesi’nde yapılacak olan Hacı Harun Ekşi Camii’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Temel atma törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ve Üsküdar İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir ve çok sayıda Üsküdarlı katıldı.

Valide Atik Camii İmamı Hulusi Sağöz’ün okuduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan törende konuşan Başkan Hilmi Türkmen, “Allah böyle hayırseverlerimizi başımızdan eksik etmesin. Bu güzel camimiz için nasip Burhaniye Mahallesi’ymiş. Burası sadece cami değil, burada çok güzel 60 kişilik öğrenci yurdu, iki tane imam ve müezzin lojmanı ve geniş bir bahçesi olacak. Bu cami Burhaniye mahallesine yakışır güzel bir cami olacak. İnşallah bu camiyi hızlıca hayırseverlerimizin de desteğiyle tamamlayacağız. Allah tamamlamayı ve inşallah güzel bir açılış yapmayı nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

Protokol konuşmalarının ardından Üsküdar İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir’in okuduğu dua ile Hacı Harun Ekşi Camii’nin temeli atıldı.