ÜSKÜDAR VALİDE SULTAN GEMİSİ’NDE KARNE HEYECANI

2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk dönemi bugün Üsküdar Valide Sultan Gemisi’nde gerçekleşen karne töreni ile sona erdi.

Hakkı Demir İmam Hatip Lisesi, Şehit Cengiz Hasbal Ortaokulu ve 15 Temmuz Gaziler Kız İmam Hatip Lisesi'nden 350 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen törende öğrenciler karne sevinciyle birlikte Boğaz turu yapma fırsatı buldular.

Karne töreni Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın'ın katılımıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın’ın, "Karne sevinciyle beraber Boğaz turu yapacağınız güzel bir karne töreni. Bu seneki eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlamış bulunuyoruz, hepinize iyi tatiller diliyorum," dedi.

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, "Karnelerinizi Boğaz’da alarak Türkiye'nin en özel karne törenini yaşıyorsunuz. Hepinize iyi tatiller dilerim,“ diyerek öğrencilere eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın öğrencilere karnelerini vererek ve hediye takdiminde bulundular.