ÜSKÜDAR SOKAK İFTARLARININ COŞKUSU BULGURLU MAHALLESİ'NE TAŞINDI

Ramazan ayının bereketinin en güzel biçimde yaşandığı şehir olan Üsküdar’ın, iftar sofralarıyla süslenen sokakları adeta panayır alanına döndü. Üsküdar’da kurulan sabit iftar çadırlarının dışında, farklı bir mahallede düzenenlen sokak iftarları da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanmaya devam ediyor. Bulgurlu Mahallesi’nde düzenlenen sokak iftarında yaşlısıyla genciyle, tüm mahalleli aynı sofrada buluştu.

Mahalle halkının dostluğunu artırmak ve Ramazan’ın bereketinden en güzel biçimde istifade için vatandaşları aynı sofrada buluşturan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, birlik ve beraberliği pekiştiren sokak iftarında komşuların bir araya geldiklerini belirtti. Her gün farklı bir mahallede düzenlenen sokak iftarlarına katılmaya ve vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Hilmi TÜRKMEN, Üsküdar’daki bu manzaranın tüm ilçelere de örnek olmasını diledi.