ÜSKÜDAR MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİ’NDE İFTAR BEREKETİ YAŞANDI

Ramazan ayının manevi havasından ve bereketinden en güzel biçimde istifade etmek isteyenlerin birinci adresi olan Üsküdar’da, sokak iftarlarının bu seferki adresi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ydi. Tam bir şenlik havasına sahip olan sokak iftarında, tüm mahalle halkı aynı sofrada buluşup Ramazan’ın bereketini paylaştı. İlçede düzenlenen tüm iftar programlarına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki sokak iftarını da es geçmedi. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan TÜRKMEN, hem orucunu açtı hem de mahalle halkıyla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Mahalle halkının cevap aradığı soruları ilk ağızdan cevaplayan Hilmi TÜRKMEN, Kentsel Dönüşüm konusunda mahalle halkına bilgiler verdi.