ÜSKÜDAR BELEDİYESİ YAZ OKULLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde eğitim veren Üsküdar Bilgi Evleri, Çocuk Akademileri ve Genç Enderun yaz okulları eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Üsküdarlı öğrencilerin yaz tatilini hem eğlenerek hem öğrenerek geçirmelerini hedefleyen Üsküdar Belediyesi, bu kapsamda hazırlanan eğitim programları ile öğrencilere geniş yelpazede eğitim imkânları sunuyor.

Üsküdar Çocuk Üniversitesi, Çocuk Akademileri ve Genç Enderun yaz okulları eğitim programı içerisinde yer alan; Kuran-ı Kerim, itikat, ibadet, ahlak, siyer, drama, sanat atölyeleri, kaligrafi, masa tenisi, akıl oyunları, sosyal iletişim atölyesi, doğa ve fen atölyesi, hayal, merak ve yeni fikirler atölyesi, duygu eğitimi, geleneksel çocuk oyunları,ilkyardım, E-spor Turnuvaları, Savunma Sanatları, Parkur eğitimleri , kültürel etkinlik ve geziler gibi birbirinden farklı öğretici ve eğlendirici etklinliklerle öğrenciler yaz tatilini dolu dolu geçiriyor.

Bilgi Evleri, Çocuk Akademileri ve  Genç Enderun’da yaklaşık 3000 öğrenci 28 Temmuz’a kadar yaz okullarında eğitimlerine devam edecek.