ÜSKÜDAR BELEDİYESİ VAKIFBANK SPOR SARAYI’NA YOĞUN İLGİ

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Üsküdar Belediyesi tarafından açılan Vakıfbank Spor Sarayı’na ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor.

Bağlarbaşı’nda faaliyet gösteren Üsküdar Belediyesi Vakıfbank Spor Sarayı’nda spor yaparak sağlığını korumak ve formda kalmak isteyen üye sayısı üç ay gibi kısa bir sürede 3500’ü aştı. Kasım ayında açılışı gerçekleştiren spor tesisinde; 2500 kişi kapasiteli spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, çok amaçlı spor alanları, 1 adet SPA merkezi ve birçok sporun yapılabileceği spor ve yaşam alanları yer alıyor.

Bayanlara özel hizmet

Fitness, yüzme ve plates branşlarının yapıldığı modern ve son teknoloji cihazlarla hizmet verilen spor tesisinde ayrıca bayanlar için ücretsiz olarak Pazartesi ve Çarşamba günleri plates dersleri veriliyor. Bunun yanı sıra hafta içi ve hafta sonu bayanlara ve erkeklere basketbol eğitimleri veriliyor. Aynı zamanda beceri gelişimi ve eğitsel oyunlar olmak üzere 500 çocuğa spor yapma imkânı sağlanıyor.