ÜSKÜDAR BELEDİYESİ TARAFINDAN İNŞA EDİLEN ÜSKÜDAR İMAM HATİP ORTAOKULU AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilen Üsküdar İmam Hatip Ortaokulunun açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk YELKENCİ, Üsküdar Kaymakamı Mustafa GÜLER, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa ATAŞ katıldı.

İlk kazmanın 3 Temmuz 2015’te vurulduğu ve Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilen Üsküdar İmam Hatip Ortaokulunda 41 adet Derslik, Kapalı spor salonu, Konferans salonu, 350 kişilik Yemekhane, 2 adet Fen laboratuvarı, 2 adet Bilgisayar laboratuvarı, Müzik odası, Özel eğitim sınıfı, Kütüphane, Seminer salonu, Rehberlik odası, Revir, Mescit + Şadırvan, Sergi alanı, Açık oyun alanı bulunuyor.

Açılışta konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, “Üsküdar’da yetişen neslin iyiler ve iyiliklerle arkadaş olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimiz Üsküdar İmam Hatip Ortaokulunda hem müspet ilimlerle hemhal olacak hem de toplumumuzun temel dinamiğini oluşturan manevi değerlerimizle zenginleşecekler” dedi.